Rakennusala

Lattiatyöt

  • Parkettilattioiden asennukset
  • Parkettilattioiden hionnat, lakkaukset ja sävytykset
  • Laminaattilattioiden asennukset
  • Listoitukset, kynnystyöt

Maalaus ja tasoitetyöt

  • Poistamme tarvittaessa vanhat tapetit tai maalin
  • Teemme tarvittavat seinän tasoitetyöt, jotta seinälle on mahdollisimman hyvä laittaa uudet tapetoinnit tai maalaukset
  • Suojaamme hyvin kaikki paikat, emmekä jätä sotkua
  • Käytämme markkinoiden parhaimpia maaleja

Hionta

  • Betonilattioiden hionta suoritetaan yleensä timanttialustalla kuivahiontana, jolloin koneeseen liitetään pölyneroitin ilman pitämiseksi mahdollisimman puhtaana

Etuputsityöt

Etuputsi on tarkoitettu elementtienasennustyön jälkeen tehtäväksi betonipintojen viimeistelyksi ennen varsinaisia paikkaus- ja tasoitetöitä. Etuputsityössä elementti- ja valutöiden jälkeen pinnasta piikataan ja hiotaan pois betonipurskeita, roiskeita ja valumia. Näin saadaan valmis pinta tasoite- ja maalipintaa varten. Teemme siis pohjatyön valmiiksi maali- ja tasoitemiehiä varten. Valettuihin lattioihin voi joskus jäädä betoniliimaa, joka voidaan poistaa etuputsityöllä. Teemme myös tarvittaessa paikkaus- ja oikaisutyöt.

Ota meihin yhteyttä!

Roilotus

Roilotus tarkoittaa urien (eli roilojen) sahaamista tiili- tai betoniseinään sähköjohtoja ja pistorasioita varten. Työ on mittatarkkaa ja pölytöntä, joten sen voi kätevästi hoitaa myös käytössä olevissa tiloissa ilman ylimääräisen pölyhaitan syntymistä tilan käyttäjille tai kalusteille.

Urat betoniin

Roilotuksen avulla on siis mahdollista tehdä urat betoniin tai tiilipinnalle, kuten vaikkapa lattiaan, seinään tai kattoon. Uriin on sitten mahdollista asentaa esimerkiksi lattialämmitys tai piilottaa kaapelit ja sähköjohdot. Roilot tehdään asennettavien tai piilotettavien putkien tai kaapeleiden leveyden mukaan, yleensä noin 30 – 40 mm syvyisiksi.

Roilotus on mahdollista toteuttaa sekä uudis- että saneeraus- tai remonttikohteisiin. Jos kaipaat ammattitaidolla tehtävää betoni- tai tiiliuritusta.

Lattian piikkaus

Korkealuokkaisen kalustomme avulla lattioiden piikkaus ja muut
purkutyöt kuten betoniportaiden purut hoituvat nopeasti ja tehokkaasti. Puramme erityisellä tehokkuudella niin betonin kuin myös muut lattiamateriaalit, kuten laattalattiat ja luonnonkivilaatat sekä erilaiset tiilirakenteet. Urakoimme lattiat aina kotitalouksien kevytrakenteisemmista laattalattioista raskaisiin tehtaiden kovabetonilattioihin. myös kauttamme saat kattavasti timanttiporaukset ja -sahaukset työkohteen tarpeen mukaan toteutettuna.

Seinän purku

Toteutamme myös seinien piikkaukset vankalla kokemuksella. Meillä on monipuolinen kokemus erilaisten seinäpinnoitteiden purkutöistä aina seinäkaakeleista vahvistettuihin betoniseiniin. Osaava henkilökuntamme hoitaa seinien urakoinnit kattavan kalustomme avulla luotettavasti ja turvallisesti.

Erityisesti jos seinäpinnoitteiden purku tehdään käytössä olevassa rakennuksessa, on huomioitava työstä tuleva melu ja rakennuspöly. Työssämme toimimme aina mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti, aiheuttamatta liian suurta vaivaa rakennuksen asukkaille tai käyttäjille.

Ota meihin yhteyttä!

Soita +358 449 761 224